Inschrijven en meer informatie

Interesse? Kijk op wooniezie.nl
Schrijf u in als woningzoekende bij wooniezie.nl. Op dit huurwoningportaal van regio Helmond staan de huurappartementen van Savant Zorg. U kunt zich op wooniezie.nl inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Uit het aanbod op wooniezie.nl kunt u zelf uw keuze maken en reageren. Voor sommige appartementen gelden inkomenseisen, deze worden dan vermeld. Bij aanvaarding van een appartement betaalt u eenmalig € 50,- administratiekosten aan wooniezie. Wanneer u interesse heeft in een bepaalde woning en u voldoet aan eventueel gestelde voorwaarden dan kunt u via wooniezie.nl op de woning reageren. Op basis van inschrijfduur en een eventuele indicatie voor zorg wordt een woning toegewezen. U ontvangt daarover dan persoonlijk bericht. Kijk hier voor meer informatie over voorrang bij zorgwoningen.

Neem contact op voor meer informatie of advies
Wilt u meer informatie, heeft u vragen of hulp nodig bij het inschrijven op wooniezie.nl? Neem dan contact op met de woonconsulenten van Savant Zorg via wonen@savant-zorg.nl of (0492) 572 111.