Wonen met zorg en service

Prettig, sfeervol en modern wonen in een woonzorgcentrum 

Wonen met zorg en service in een woonzorgcentrum van Savant is veilig en vertrouwd. U woont zelfstandig en kunt gebruik maken van de zorg op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Bovendien is er in onze woonzorgcentra altijd iets te doen. Door de vele faciliteiten en activiteiten zijn het levendige ontmoetingsplekken voor jong en oud.

Bij Savant kunt u wonen zoals ú dat wilt. Huren bij Savant is door het gevarieerde woningaanbod vrijwel voor iedereen mogelijk. Ook als u alleen kunt terugvallen op een AOW-uitkering. U bent verzekerd van een comfortabele, ruime en moderne woning in een veilige omgeving. Tevens profiteert u van een compleet zorg- en servicepakket op maat. Klik hier voor een overzicht van de actuele tarieven.

Waaruit bestaat wonen met zorg en service
Als u een appartement huurt en woont in een woonzorgcentrum van Savant, bent u niet alleen verzekerd van een veilige omgeving met zorg in de nabijheid. Zaken als ontvangst, energie, zorgalarmering, beheerder, groenonderhoud, schoonmaak van gezamenlijke ruimtes en de inzet van vrijwilligers zijn dan ook meteen voor u geregeld. Dit zijn gemeenschappelijke diensten die standaard een onderdeel zijn van het pakket van wonen met zorg en service. Dit pakket bestaat uit de woonservicekosten, het zorgservice-arrangement en welzijnskosten. Daarnaast kun u naar uw eigen wens een keuze maken uit de extra servicediensten. Klik hier voor een overzicht van de actuele tarieven.

  • Compleet zorg- en servicepakket: zorg en service in de nabijheid
    De zorg die wij bieden bestaat uit persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Daarnaast staan alle aanwezige faciliteiten in het woonzorgcentrum tot uw beschikking. Zoals het sfeervolle restaurant, de kapper en de pedicure. U ontmoet medebewoners en kunt deelnemen aan diverse activiteiten. De betrokken inzet van onze medewerkers en vrijwilligers, ruime inspraak van cliënten en de kwaliteit van de geserveerde maaltijden zijn de pareltjes in onze zorg.
  • Extra servicediensten: Savant helpt u graag een handje
    Als u woont bij Savant kunt u gebruik maken van allerhande extra servicediensten. Zoals huishoudelijke hulp, een was- en strijkservice, een warme of koude maaltijd in het restaurant of uw woning. Maar ook hulp bij klusjes, administratie of verhuizen behoren tot de mogelijkheden. En nog zoveel meer. We kijken graag samen met u wat Savant voor u kan betekenen en wat uw wensen zijn.

Zelfstandig wonen in een woonzorgcentrum
Wilt u ook aangenaam en veilig wonen in een ruim, modern huurappartement? Waarbij u tevens kunt profiteren van het complete zorg- en dienstverleningspakket? Wij zorgen dat de overstap naar ons woonzorgcentrum soepel verloopt. Onze ervaren woonconsulenten en Klantenservice nemen u bij de hand, leggen alles duidelijk uit en ondersteunen u.

Huurlocaties Savant en voorwaarden

< Inschrijven en meer informatie

< Huur opzeggen

Proef de sfeer in een woonzorgcentrum in uw buurt
Onze mooie woonzorgcentra staan in Helmond, Mierlo, Asten en Someren. Proef de sfeer en bekijk de filmpjes van onze locaties. of breng een bezoek aan een van onze locaties. U bent van harte welkom!

Helmond ’t   Hout Woonzorgcentrum  Savant   Alphonsus
Helmond Centrum Woonzorgcentrum   Savant De Ameide
Helmond Noord-Oost Woonzorgcentrum   Savant De Eeuwsels
Helmond Brouwhuis Woonzorgcentrum   Savant Rivierenhof
Mierlo Woonzorgcentrum   Savant Hof van Bethanië
Asten Woonzorgcentrum   Savant De Lisse
Someren Woonzorgcentrum   Savant Sonnehove

Meer informatie over wonen met zorg en service
Bij vragen of als u informatie wilt over de beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice.

Vraag direct zorg of advies aan
Neem vandaag nog contact met ons op voor zorg, vragen of een vrijblijvend advies: