Volledig Pakket Thuis

Thuis wonen met een volwaardig pakket zorg en ondersteuning

Heeft u een langdurige zorgvraag, maar wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Of heeft u een verblijfsindicatie, maar wilt u liever nog niet naar een verpleegafdeling in een woonzorgcentrum? Dat kan met behulp van een Volledig Pakket Thuis (VPT). Een VPT ondersteunt bij de wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Savant zorgt er samen met u en uw mantelzorgers voor dat u in een woonomgeving naar keuze kunt wonen en zorg op maat ontvangt. U kunt bijvoorbeeld thuis blijven wonen of kiezen voor een appartement  of een kleinschalige woonvorm in een woonzorgcentrum. 

Wat kunt u verwachten?

Met het Volledig Pakket thuis ontvangt u in uw eigen woonomgeving grotendeels dezelfde zorg en dienstverlening als dat u met verblijfsindicatie in een woonzorgcentrum ontvangt. Denk aan verzorging en verpleging, zorg bij onverwachte situaties, huishoudelijke hulp, (vergoeding voor) maaltijden en deelname aan dagactiviteiten.

Voor wie?

Het Volledig Pakket Thuis is mogelijk voor mensen die een redelijk stabiele zorgvraag hebben en die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. De wijkverpleegkundige informeert u graag of het Volledig Pakket Thuis voor u geschikt is.

Folder

Wilt u meer weten, lees dan hier onze folder Volledig Pakket Thuis 

Aanvragen?

Neem contact op met onze Klantenservice voor meer informatie of voor het aanvragen van een Volledig Pakket Thuis.