Maaltijden

Gezonde en smakelijke maaltijden, thuis of bij Savant

Lekker genieten van een heerlijke en betaalbare maaltijd, samengesteld met zorg en verse ingrediënten. Met de maaltijden van Savant eet u altijd smakelijk en gezond. Waar u maar wilt! Als ‘tafeltje dekje’ bij u thuis of samen met anderen in een van onze gezellige restaurants.

Gaat koken moeilijk, is boodschappen doen te zwaar? Of kunt u tijdelijk niet meer voor uzelf zorgen en zijn er ook geen anderen die dit voor u kunnen doen? Savant Zorg biedt u in samenwerking met Huuskes/ Eten & Zo Thuis een oplossing: de maaltijd genieten in een van de restaurants van Savant of de maaltijd thuis laten bezorgen. Lekker gemakkelijk, met veel keuzemogelijkheden en ook nog eens heel verantwoord. Uiteraard bieden we een uitgebreid assortiment dieetmaaltijden.

Heerlijk eten bij Savant
Houdt u van gezellig samen tafelen aan mooi gedekte tafels met vriendelijke bediening? Genietend van pure culinaire gastvrijheid in een fijne ambiance? Schuif dan direct aan in een van onze gezellige restaurants in onze woonzorgcentra.

> Kosten en aanvraag

Maaltijden en boodschappenservice aan huis
Gemak dient de mens. Als u in het verzorgingsgebied van Savant woont, kunt u twee keer per week de smaakvolle maaltijden, inclusief de dagelijkse boodschappen, eenvoudig laten thuisbezorgen door onze vaste partner Eten & Zo Thuis. Voor meer informatie over mogelijkheden, menu’s en tarieven klikt u hier.