Huishoudelijke ondersteuning

Een helpende hand in uw huishouden

Als u ouder wordt, ziek bent of herstellende kan het huishouden in de knel komen. Een helpende hand is dan meer dan welkom. Dan is het fijn dat u hulp in de huishouding kunt aanvragen. 

Met de professionele en betrouwbare ondersteuning van Savant draait uw huishouden zo veel mogelijk door, zoals u dat gewend bent. Een gerust gevoel.

Schoon en opgeruimd met huishoudelijke ondersteuning
Wij verzorgen dagelijks het huishouden bij ruim 1.400 klanten thuis. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dus precies waar het hier om draait. Uw wensen zijn daarbij bespreekbaar. Onze betrokken medewerkers sluiten hier bij aan, weten van aanpakken en denken actief met u mee. Tegelijkertijd bieden we een luisterend oor en kennen we de weg naar meer zorg, mocht u dit nodig hebben. Met hulp bij het huishouden van Savant woont u gewoon aangenaam in uw schone en opgeruimde huis!

> Kosten

Vraag direct hulp aan!
Hulp bij het huishouden kunt u aanvragen bij uw gemeente. Uw gemeente geeft de indicatie af. Vervolgens nemen wij contact met u op en bezoeken we u. Tijdens het huisbezoek kijken we samen met u hoe we tot het gewenste resultaat kunnen komen. Uiteraard kunt u voor de aanvraag ook rechtstreeks contact opnemen met Savant. Wij verwijzen u dan door naar uw gemeente of geven u een vrijblijvend advies. Bij particuliere zorg en zorg via een persoonsgebonden budget verloopt de aanvraag en indicatie wél rechtsreeks via Savant:

Voor deze dienst bestaat geen wachttijd.