Gemaksdiensten

Een uitgebreid aanbod van diensten aan huis

Comfortabel leven in uw eigen vertrouwde huis. U koestert uw zelfstandigheid en beleeft veel plezier aan persoonlijk gemak. Een groot goed dat Savant Zorg graag ondersteunt met gemaksdiensten, zoals een klussendienst, pedicure aan huis, computerservice, thuiskapper en verhuisservice.

Met gemaksdiensten kunt u langer zelfstandig blijven wonen. U maakt uw leven gewoonweg aangenaam en geniet zo dagelijks volop van de mooie dingen van het leven. Om het u gemakkelijk te maken, is een lidmaatschap overbodig en hanteren we een uitgebreid servicepakket met een keur aan betaalbare diensten voor wonen en welzijn. Voor deze dienstverlening werken we nauw samen met Faros Seniorendienstverlening.

> Fijne gemaksdiensten

Kosten
De kosten zijn per dienst verschillend en hangen af van uw persoonlijke behoefte. U kunt voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact opnemen met Faros Seniorendienstverlening.

Vraag direct gemaksdiensten aan!
Voor het aanvragen van de comfortabele diensten of een vrijblijvend advies kunt u direct contact opnemen met Faros Seniorendienstverlening:

  • Bel de Faros servicelijn op telefoonnummer (0492) 343 913 (op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur)
  • Raadpleeg de website www.farosgroep.nl

Heeft u andere vragen over ondersteuning thuis:

Voor deze dienst bestaat geen wachttijd.