Behandeling thuis

Behandeling en therapie bij chronische ziekten

U woont comfortabel zelfstandig thuis. Door chronische ziekten of gezondheidsproblemen kan het dagelijks leven echter steeds zwaarder worden. Gelukkig kunt u gewoon in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen met behandeling thuis van Savant Zorg. Een prettig idee!

Behandeling thuis is speciale behandeling en therapie waardoor u weer fitter wordt. Het kan u namelijk zomaar overkomen dat bewegen moeizamer gaat, het geheugen minder wordt, de veerkracht afneemt of dat u last heeft van gewichtsverlies. Door gerichte, vakkundige behandelingen aan huis van Savant krijgt u meer levenskracht en kunt u fijn thuis blijven wonen. Voor behandeling thuis werken wij intensief samen met de behandelaars van Novicare.

Gespecialiseerde behandelaars
Behandeling thuis van Savant richt zich op een aantal chronische ziektebeelden. Dit zijn:

Als u in aanmerking komt voor behandeling thuis, staat een compleet team van gespecialiseerde behandelaars tot uw beschikking. Zij werken nauw samen met een klein wijkzorgteam van deskundige, betrokken en betrouwbare wijkverpleegkundigen en andere zorgmedewerkers.

Behandelarrangementen
Voor een aantal aandoeningen en ziektes heeft Savant Zorg speciale behandelarrangementen opgesteld. Deze arrangementen geven u inzicht in onze uitgebreide behandelmogelijkheden.

Vraag direct behandeling thuis aan
Om in aanmerking te komen voor behandeling thuis of voor een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met de Klantenservice. Zij kunnen u informeren over de aanvraag en de kosten.

Voor deze dienst bestaat geen wachttijd.