Thuisbegeleiding

Ondersteuning thuis om weer grip op uw leven te krijgen

Het kan iedereen overkomen, het loopt thuis niet zoals u dat wilt. Bijvoorbeeld door financiële problemen, opvoedingsproblemen, verslaving, scheidingsproblematiek of beginnende dementie. De spanningen of ingrijpende gebeurtenissen kunnen zo intens zijn dat ze uw dagelijkse leven flink beïnvloeden. Met onze Thuisbegeleiding ondersteunen wij u bij sociale, psychische en financiële problemen en bij de opvoeding van uw kinderen. Met onze praktische, daadkrachtige en betrokken Thuisbegeleiding krijgt u weer grip op uw leven.

De tijdelijke ondersteuning is gericht op uw dagelijkse leven waarbij structuur en praktische oplossingen centraal staan. Samen met u bekijken we uw thuissituatie. Vervolgens schetsen we een plan van de gewenste situatie en ondersteunen u bij de uitvoering hiervan. Hierdoor leert u beter organiseren en de touwtjes weer in eigen handen te nemen. Lees meer over onze werkwijze.

 

 

 

 

 

 

 

Download hier de brochure.


Wat is Thuisbegeleiding?

Kosten Thuisbegeleiding
Als u een indicatie van de gemeente heeft, worden de kosten van Thuisbegeleiding grotendeels vergoed vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Een klein deel van de kosten betaalt u zelf middels uw eigen bijdrage. Uiteraard is het ook mogelijk om de kosten voor Thuisbegeleiding volledig zelf te betalen. Dit kan via particuliere zorg of met een persoonsgebonden budget. Voor mensen jonger dan 18 jaar (een jeugdindicatie) is geen eigen bijdrage verschuldigd. Meer informatie vindt u via uw gemeente (Wmo)

Direct aanvragen of wilt u weten of Thuisbegeleiding iets voor u is?
Neem vandaag nog contact met ons op voor hulp of een vrijblijvend advies:

Voor deze dienst bestaat geen wachttijd.