Cliëntervaringen

“Ik wil laten weten dat ik erg tevreden ben over de huishoudelijke hulp van Savant. En ook, zonder uitzondering, over alle verpleegkundigen van Savant die altijd weer elke dag voor mij klaar staan. Voor de hulp met mijn kousen, douchen, enz. enz. Heel erg bedankt. ”
De heer van Riet, Helmond

“Ik ben kei tevreden over mijn hulp Helma. Ik ben zeer blij met mijn hulp, dat mag gezegd worden.”
De heer van Deursen, Helmond

“Op deze manier uit ik mijn volle tevredenheid over mijn hulp Els. Zij is zeer vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam.”
Mevrouw van Lieshout-Jansen, Mierlo

“Hierbij wil ik graag een compliment geven voor wat betreft mijn hulp Joke. Zij komt altijd op tijd en doet heel nauwgezet haar werk. Dat mag wel een keer gezegd worden.”
Mevrouw van Neerven, Helmond

“Sheila is al geruime tijd de vaste hulp van mijn vader. En hij is uitermate tevreden over haar. En dat mag iedereen weten. Ze doet haar werk goed en mijn vader is altijd blij als ze er weer is. En dat geldt ook voor de hond.”
Mevrouw van Domburg, Helmond

“Complimenten voor de medewerkers van Savant. In het bijzonder voor Jan die mij na mijn darmoperatie erg goed en vooral met veel geduld heeft geholpen. En ook een groot compliment voor Stephanie. Zij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik mezelf kan verzorgen. Dankzij haar begin ik mijn stoma steeds beter te accepteren.
Mevrouw Franken, Beek en Donk

“Ik ben erg tevreden over mijn hulp Ine. Ook over haar vervanger Diede.”
Mevrouw Berends-Hoof, Helmond

“Graag geef ik de verzorgenden die mij afgelopen twee weken hebben geholpen met de verzorging van mijn wonden een compliment. Mijn specialist was zeer te spreken over de aanpak en het zwachtelen van mijn been. Uw medewerkster neemt er de tijd voor en gaat heel precies te werk, met name Ellen, de wondverpleegkundige. Ik ben zeer tevreden.”
Mevrouw Pape-Raaijmakers, Beek en Donk

“Mijn moeder is heel erg tevreden over haar verzorgende Dian.”
Mevrouw Kersten-Veldhuijzen, Liessel

“Mijn ervaringen met Nora zijn prima ze werkt lekker schoon.”
Mevrouw In ’t Veld, Helmond

“Ik ben erg tevreden over de zorg van Savant.”
Mevrouw van Cuijk, Helmond

“Sinds zeven weken heb ik een nieuwe hulp voor de huishoudelijke zorg. Ik ben over Angela meer dan tevreden!”
De heer van den Eijnden, Helmond

“Tot voor kort had ik nog geen heel goede mensen leren kennen bij de zorg die ik heb gehad. Recent heb ik hele lieve mensen over de vloer gehad nadat ik uit het ziekenhuis kwam. Mijn huishoudelijke hulp is een juweeltje. Zij doet alles wat ik vraag aan haar en meer. Lof voor Savant Zorg.”
Mevrouw Broers, Mierlo