Beleef de zorg van Savant op zaterdag 17 maart

Heeft u altijd al eens willen weten hoe het is om in de zorg te werken? Of wilt u gewoon eens de sfeer proeven van een woonzorgcentrum? Bezoek dan Savant Rivierenhof in Helmond op zaterdag 17 maart tijdens de landelijke open dag van zorg en welzijn. En ontdek wat Savant u te bieden heeft. We ontmoeten u graag!

Woonzorgcentrum Savant Rivierenhof, Hof Bruheze 16 in Helmond, opent haar deuren van 10.00 tot 14.00 uur. De werving van medewerkers en vrijwilligers binnen heel Savant staat deze dag centraal. Een mooie kans om u te laten informeren over de mogelijkheden van werken en leren binnen Savant.

Daarnaast kunt u de zorg van Savant beleven. Zo kunt u onder meer zelf ervaren hoe het is om gezwachteld te worden, kennismaken met diverse soorten verpleegkundige pompen en ontdekken wat een prachtig middel het activiteitenkussen is dat ingezet wordt voor mensen die dementerend zijn. Ook kunt u deze dag genieten van een proeverijtje van overheerlijke stamppotjes.

Dus kom langs op zaterdag 17 maart en ontdek wat Savant Zorg u allemaal te bieden heeft. Een kopje koffie met wat lekkers erbij staat voor u klaar!

Beleef de zorg van Savant op zaterdag 17 maart in woonzorgcentrum Savant Rivierenhof in Helmond en laat u informeren over de mogelijkheden van werken en leren binnen Savant.