Reviews cliënten

Savant hoort graag van u! Met uw opmerkingen weten we wat u belangrijk vindt. Hierdoor kunnen we onze zorg- en dienstverlening verbeteren. Op deze pagina willen we graag de ervaringen van onze cliënten met u delen. Ook kunt u op www.kiesbeter.nl en www.zorgkaartnederland.nl lezen wat onze cliënten van ons vinden. Hier kunt u ook uw reactie kwijt.

Vertrouwenspersoon cliënten
We hechten waarde aan uw mening. Als u niet tevreden bent, kunt u terecht bij onze medewerk(st)ers of contact opnemen met uw vertrouwenspersoon Marjo Rutten. Ook kunt een e-mail sturen naar klacht@savant-zorg.nl of telefonisch contact opnemen met de secretaris van de klachtencommissie via telefoonnummer (0492) 572 113. Ook kunt u een brief sturen naar:

Savant Zorg
t.a.v. secretaris klachtencommissie
Steenovenweg 4
5708 HN Helmond

We zullen alles in het werk stellen om uw klacht te behandelen en zo spoedig mogelijk een oplossing te vinden. Dankzij uw reactie kunnen wij niet alleen u beter van dienst zijn, maar kunnen wij ons zorgaanbod blijven verbeteren.

Complimenten
Bent u tevreden over onze zorg? Dan horen we dat uiteraard ook graag! Dit kan door rechtstreeks naar compliment@savant-zorg.nl te mailen. Lees hieronder enkele complimenten die we reeds hebben ontvangen.

“Afgelopen week heb ik deelgenomen aan de vakantie-week-activiteiten bij onze buurman ‘woonzorgcentrum De Eeuwsels’. Ik vond dit geweldig en heb zeer grote waardering voor de inzet van leidinggevenden, personeel en last but not least de geweldige vrijwilligers. Niets was hen teveel, zeer attent oplettend waar ze konden helpen. Petje af of zoals ze in België zeggen: chapeau!!”
Dhr Nibbelke, Helmond

“Graag wil ik mijn complimenten geven aan de manier waarop mijn vader en zijn vrouw zijn begeleid in hun proces naar het gaan wonen op Alphonsus. Met name Henny van de Zorgcentrale wil ik bedanken. Vooral in het proces voorafgaand aan het verhuizen, de fase waarin er nog veel onzekerheid en onrust was, heeft ze mij, een dochter, fantastisch ondersteund en gecoacht! Wat fijn als je zo met elkaar kunt communiceren.”
Hella Hertogs, Geldrop

“Graag delen wij complimenten uit aan alle douche-hulpen die mij tot nu toe hebben verzorgd. Dat hebben mijn man en ik al aan de verzorgende zelf laten weten, maar iedereen mag best weten dat wij heel tevreden zijn. Ze komen blij, elke morgen binnen en niets is hen teveel. Ze zijn ook heel alert tijdens het douchen. U mag ze best allemaal een compliment geven hoor.”
Ad en Riet Jacobs, Stiphout

“Mijn moeder is onvoorstelbaar blij met haar hulp Jolanda. Jolanda is zeer vriendelijk, behulpzaam, altijd op tijd en doet haar werk geweldig. Ook ik vind haar een persoon die voor dit werk zeer geschikt is.”
Paul Colen, namens mevrouw Colen-Kuijs uit Helmond

Lees hier meer cliëntervaringen