Onze kijk op zorg verlenen

Thuis bij Savant!

Savant Zorg verleent zorg zoals u dat wilt en aansluit bij uw mogelijkheden. Op maat en respectvol, betrokken en betrouwbaar. Voorop staan uw welbevinden en wensen. Met de professionele zorg- en dienstverlening van Savant kunt u volop aan het leven blijven deelnemen

Savant biedt maatwerk. Uw vraag staat immers altijd centraal in onze zorg- en dienstverlening. Wij gaan uit van uw persoonlijke wensen, mogelijkheden en levensstijl. Onze medewerkers zijn hartelijk en respectvol.

Oog voor uw zorgbeleving
Onze bevlogen medewerkers hebben oog voor uw beleving van de zorg. Zij zijn respectvol, betrokken en betrouwbaar. Savant stimuleert actief uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Zodat u zo lang mogelijk hetgeen blijft doen wat u zelf nog kunt. Daar voelt u zich ongetwijfeld het beste bij.

Zorg verlenen, persoonlijk en volledig
Bij Savant krijgt u prima zorg die is afgestemd op uw situatie. Zo bieden we een breed pakket aan zorg en diensten gericht op uw persoonlijke wensen en eisen. Waarbij we uiteraard rekening houden met uw kijk op het leven. Daarbij hoort een goede en vertrouwelijke band tussen u en onze zorgverleners. Het werken in kleine teams en het toewijzen van een medewerker als uw eigen contactpersoon sluiten hier naadloos bij aan.

Koers voor de toekomst
Als betrokken zorgorganisatie anticiperen we op de veranderingen in de zorg. De ontwikkelingen vragen om aanscherping van ons beleid. In ons koersplan ‘De keuze van Savant 2015 – 2016’ beschrijven we hoe Savant inspeelt op deze ontwikkelingen. Ook leest u hierin meer over onze visie op zorg en de ontwikkelingen en trends in de markt. Tevens wordt duidelijk waar wij als organisatie voor staan en voor gaan. Passend daarbij beschrijven we de hoofdgroepen binnen onze klantenkring en welke ambities we hebben. We nodigen u van harte uit om het door te nemen. U kunt ‘De keuze van Savant 2015-2016’ hieronder downloaden.

koersplan_VP