Woonzorgcentrum Savant van Lenthof

Veilig en vertrouwd wonen voor mensen met dementie

Appartementen te huur vanaf najaar 2017

In het hart van Nuenen verrijst in 2017 een geheel nieuw, royaal woonzorgcentrum voor mensen met dementie. De nieuwe locatie in de Kerkstraat krijgt de naam Savant van Lenthof. Het wordt een modern gebouw met 30 appartementen, verschillende gemeenschappelijke ruimtes en een fraaie tuin. Woonzorgcentrum Savant van Lenthof biedt mensen met dementie maximale bewegingsvrijheid binnen een beschermde leefomgeving. Het wordt een thuis dat geborgen en vertrouwd voelt. En waar professionele zorg aanwezig is. De nieuwe appartementen zijn beschikbaar vanaf najaar 2017!

Woonzorgcentrum Savant van Lenthof wordt ingericht volgens de nieuwste inzichten. Als bewoner huurt u er zelf een appartement met een woonomgeving die past bij uw situatie. U woont er zelfstandig met 24 uur per dag deskundige zorg in de nabijheid.

Aantrekkelijk wonen
Het nieuwe, stijlvolle woonzorgcentrum biedt ruime eenpersoonsappartementen (circa 48 m²) die van alle gemakken voorzien zijn. U heeft uw eigen appartement, waar u uiteraard ook altijd uw familie kunt ontvangen. In de gezellige gemeenschappelijke ruimtes kunt u ook mensen ontmoeten. Het hele woonzorgcentrum staat tot uw beschikking. In elke ruimte wordt een eigen sfeer gecreëerd, waardoor ze makkelijk te herkennen zijn.

Vrouw cover folder

De huurprijzen van de appartementen liggen boven de huurgrenstoeslag. Naast de huur betaalt u servicekosten en kunt u gebruik maken van tal van gemaksdiensten. Tarieven voor huur en service kunt u opvragen bij onze Zorgcentrale. De zorg die u nodig heeft, wordt (geheel of gedeeltelijk) betaald uit de Wet langdurige zorg (Wlz).

De allerbeste zorg
Naast een beschermde woonomgeving biedt Savant in het nieuwe woonzorgcentrum professionele verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Onze betrokken medewerkers geven u op uw verzoek de beste zorg. Uw welzijn en wensen staan hierbij voorop. De zorg van familieleden en andere mantelzorgers wordt in het woonzorgcentrum gewoon voortgezet. Onze medewerkers kunnen naar wens aanvullende zorg verlenen.

Welzijn en welbevinden
Kenmerkend voor wonen bij Savant van Lenthof is de aandacht voor uw welzijn en welbevinden. Ons streven is dat u uw leven kunt voorzetten zoals u dat gewend bent. U zult daarom zowel binnen het woonzorgcentrum als buiten in de tuin maximale bewegingsvrijheid ervaren. Ook houdt u zoveel mogelijk de regie over uw eigen leven. De voorzieningen en activiteiten zijn hier op afgestemd. Zorg, ondersteuning en activiteiten bieden we altijd in samenspraak met u en uw mantelzorger en/of familie.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?
Neem dan contact op met onze Zorgcentrale. Welke zorg u precies zult krijgen in het woonzorgcentrum is afhankelijk van uw situatie en uw zorgindicatie. Onze medewerkers van de Zorgcentrale kunnen u aangeven hoe u deze zorgindicatie kunt aanvragen.

Wilt u zich inschrijven voor een appartement? Vul dan het inschrijfformulier in. Dit is gratis en vrijblijvend. U verplicht zich nergens toe.

Onze Zorgcentrale is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur via (0492) 572 000. Een e-mail sturen kan ook naar zorgcentrale@savant-zorg.nl.