Wonen met verpleeghuiszorg

Prettig thuis voelen in een passende omgeving

Wonen in een prettige leefomgeving waar u zich helemaal thuis voelt. Savant maakt dit mogelijk wanneer u door dementie en/of lichamelijke klachten niet meer zelfstandig thuis kunt wonen. De verpleeghuiszorg van Savant is er op gericht uw leven zo aangenaam mogelijk te maken. Veilig, fijn en vertrouwd.

Verpleeghuiszorg van Savant is goede, intensieve zorg en begeleiding in een van onze woonzorgcentra. Hier bieden we verpleeghuiszorg voor mensen met dementie en verpleeghuiszorg voor mensen met een lichamelijke beperking.

Onze woonzorgcentra
U kunt gebruik maken van verpleeghuiszorg in onze mooie woonzorgcentra in Helmond, Mierlo, Asten, Someren en Nuenen. Proef de sfeer en breng een bezoek aan een van onze locaties. U bent van harte welkom!

Indicatie nodig
Voor verpleeghuiszorg heeft u een indicatie nodig. Onze medewerkers van de Klantenservice kunnen u aangeven hoe u deze indicatie kunt aanvragen. Naast uw indicatie kunt u gebruik maken van aanvullende diensten. Klik hier voor een overzicht van tarieven.

Vraag direct verpleeghuiszorg aan
Neem vandaag nog contact met ons op voor verpleeghuiszorg, voor informatie over de beschikbaarheid of een vrijblijvend advies: